Божидар Краев и неговият Мидтиланд се доближиха само на една

...
Божидар Краев и неговият Мидтиланд се доближиха само на една
Коментари Харесай

Палачът на Лудогорец е все по-близо до групите на Шампионска лига

Божидар Краев и неговият Мидтиланд се приближиха единствено на една крачка от присъединяване в групите на Шампионска лига. В мач от третия квалификационен кръг датският първенец се оправи вкъщи със съпротивата на швейцарския Йънг Бойс с 3:0.

И трите попадения паднаха след почивката като всичко започва от трагичен автогол на Джордан Лефор в 51-ата минута. Малко по-късно пък Андерс Дрейер бе изведен очи в очи с вратаря на гостите и не сбърка за 2:0.

След втория гол почналият като титуляр Краев бе сменен, а в следствие съотборниците му вкараха и трето попадение посредством Авер Мабил.

Както е известно, в предходния кръг Мидтиланд в профил Лудогорец след 1:0 в Разград. Последното затруднение преди групите пък е чешкият отличник Славия Прага, като в плейофите ще се играят два мача на разменено посещение.

И до момента в който Лудогорец отпадна рано от шампионата, един състезател на българския първенец прати Макаби Тел Авив в плейофната фаза. Става дума за отдадения чартърен Дан Битон, който от дузпа вкара единствения гол за триумфа с 1:0 над Динамо Брест.

Омония в профил Цървена Звезда след дузпи, а Ференцварош надви над Динамо Загреб с 2:1. В плейофите е и норвежкият Молде, победил с 1:0 като посетител азербайджанския Карабах.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР