Божидар “bzm Богданов и неговият OG станаха шампиони на Dota

...
Божидар “bzm Богданов и неговият OG станаха шампиони на Dota
Коментари Харесай

Титлата от ESL One Малайзия е за българин

Божидар “bzm ” Богданов и неговият OG станаха първенци на Dota 2 шампионата ESL One Малайзия. 17-годишният български мид лейнър и съотборниците му надделяха китайците от Team Aster с безапелационното 3:0 и взеха трофея от шампионата, както и 175 хиляди $.

— OG (@OGesports)
Денят за “bzm ” беше извънредно добър, като той започва с борба във финала на долната част на плейофите против Team Secret, която Богданов и OG завоюваха с 2:0, с цел да продължат към мача за златото. В него родният надарен геймър се показа на ослепително равнище и в първата игра сложи отбора си на пътя на триумфа. С Shadow Fiend той записа 7/5/5 и бе с съществена заслуга за успеха, подпечатана след 46 минути.

Във втората игра “bzm ” игра с Ember Spirit и направи даже по-внушителна статистика: 14 убийства, 6 умирания и 27 асистенции. Над всички бе украинецът Артьом “Yuragi ” Голубев с 15/3/13 с Terrorblade. Team Aster изоставаше през цялото време в играта, само че се остаряла да даде отпор и едвам след 50 минути OG съумя да удвои преимуществото си в резултата, постигайки втората победа и оставайки на 1 от купата в ESL One Малайзия.

Третата игра бе равностойна в първите си 25 минути, а със своя Puck Богданов взе цели 12 убийства и приключи със единствено 3 умирания и 14 асистенции.

Monet = Money?

GGWP,!

WE DID IT
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР