Божидар Аврамов ще защитава емблемата на Спартак Плевен и през

...
Божидар Аврамов ще защитава емблемата на Спартак Плевен и през
Коментари Харесай

Божидар Аврамов ще радва феновете в Плевен и през новия сезон

Божидар Аврамов ще пази емблемата на Спартак Плевен и през новия сезон. От клуба оповестиха, че плеймейкърът е траял контракта си с отбора и ще сложи начало на втората си година като част от състава на старши треньора Тодор Тодоров.

“Божидар АВРАМОВ продължава с екипа на " Спартак "..... имаме " незавършена " работа. След злополучния завършек на сезона за Божидар, в този момент #10 е подготвен и въодушевен да покаже всичко, което може и желае да показва на оптимално равнище. Всички в клуба застават зад Божидар и ще създадат и невъзможното да се появи в игра, допустимо най-скоро! Божи, ще го създадем #Заедно.....възможно най-успешно! ”, пишат от Спартак.

През предишния сезон Аврамов записа 26 участия с екипа на плевенчани по българските терени, в които се регистрира със междинни индикатори от 11.7 точки, 3.0 битки и 5.7 асистенции. Тежка травма в коляното обаче го извади от строя и приключи предварително сезона му.

До този миг от Спартак оповестиха, че през новата акция ще разчитат още на Димитър Маринчешки, Симеон Илиев, Николай Стоянов, Ивко Ивков, Мартин Маринов и Николай Маринов. Новите попълнения в отбора са Евгени Хаджирусев и Цветомир Чернокожев.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР