Божидар Аврамов показа отлична форма в първия мач на Левски

...
Божидар Аврамов показа отлична форма в първия мач на Левски
Коментари Харесай

Божо Аврамов: Ако играем нашата игра, ще победим

Божидар Аврамов сподели отлична форма в първия мач на Левски Лукойл за новия сезон и вкара 25 точки на Рилски състезател в дуела за Суперкупата, а по-късно оказа помощ на България за положително показване в международните квалификации. Сега гардът приказва пред медиите по отношение на идващото затруднение пред клубния му отбор - литовския Шяуляй в Шампионската лига.

“Мисля, че сме в положително въодушевление. Утре ще бъде дълъг ден, само че ще имаме задоволително време да си починем и да упражняваме, а по-късно да играем против тях. Гледахме видео на Шяуляй преди тренировката. Добри са в нахлуване и са корави в отбрана. Всички знаем, че литовската школа е с обичаи, само че се надявам, че ще ги победим”, сподели Аврамов.
 Левски Лукойл с открита подготовка @@@

“Имахме задоволително време, изиграхме няколко контроли, играхме мач за Суперкупата. Вижда се, че сме сработени с новите играчи. Опитваме се да намерим отмора сред мачовете, има отмалялост, за 10 дни би трябвало да изиграем 5-6 мача. Трябва да се подготвим по-скоро психически”, продължи той.

“Доста висок тим са като състезатели. Играят много бързо. Мисля, че имат двама центрове по 215 сантиметра високи. Ако им спрем бързата офанзива и играем нашето си нахлуване, ще победим”, съобщи гардът по адрес на противника.
 Левски Лукойл с открита подготовка @@@

“Нормално е да имаме самочувствие след мачовете с националния тим, само че би трябвало да останем крепко стъпили на земята. Мисля, че се представихме добре в тези мачове и ще бъде по този начин в бъдеще”, върна се той към националния тим.
 Левски Лукойл с открита подготовка @@@

“Не мога да кажа дали сме по-добри. Вие ще си даде отговор в идващите месеци. Трябва да се гради. Надявам се да бъдем по-добри от предходната година и да демонстрираме по-добри резултати”, отговори Божидар на въпрос дали този сезон състава е по-силен от миналогодишния.

ГАЛЕРИЯ ОТ ТРЕНИРОВКАТА НА ШАМПИОНИТЕ

Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР