Божидар Аврамов имаше огромна заслуга за първия трофей на Левски

...
Божидар Аврамов имаше огромна заслуга за първия трофей на Левски
Коментари Харесай

Седем години по-късно, но с друг екип - Аврамов отново го направи

Божидар Аврамов имаше голяма заслуга за първия трофей на Левски Лукойл за сезона - Суперкупата на България. Днес в зала “Универсиада” стрелецът от Варна подсети за едно от най-хубавите самостоятелни представяния, което инцидентно или не се бе случило в същото оборудване, само че повече седем години по-рано.

На 14 март 2011 година Аврамов собственоръчно донесе Купата на България на Лукойл Академик, наказвайки Левски с 21 точки за единствено 23 минути. Във финалната среща някогашният състезател на Валенсия наниза 7/13 от тройката, добавяйки 6 асистенции към фантастичната успевемост отдалеко.

Над седем години по-късно, още веднъж в “Универсиада” и още веднъж в мач за трофей, само че този път със наследник, а не с червен екип, Аврамов отново сподели на какво е кадърен. Този път той донесе трофей на Левски Лукойл, наказвайки Рилски състезател с 25 точки при пукотевица 5/6 за 2 точки и 5/7 за 3 точки, а мощната си игра ознаменува и с 5 асистенции, 1 отнета топка и 1 чадър, с цел да реализира коефициент на потребно деяние от 28 пункта.

Аврамов напълно предстоящо бе определен и за " Най-полезен състезател " на днешния дуел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР