Божи човек щурмува днес кастинга за музикалния формат „Гласът на

...
Божи човек щурмува днес кастинга за музикалния формат „Гласът на
Коментари Харесай

Божи човек щурмува „Гласът на България” в Пловдив СНИМКИ

Божи човек щурмува през днешния ден кастинга за музикалния формат „ Гласът на България”. 63-годишният Григор Григоров бе измежду най-нетърпеливите пловдивчани, които още от 9 часа сутринта се разпяваха в коридорите на Дома на културата „ Борис Христов”.

„ Това не е първото ми присъединяване в сходен формат. Бил съм на прослушванията за „ България търси талант” и „ X Factor”. Целта ми е една – да пропагандирам православната вяра”, описа пред Марица.бг мъжът.

Според него с песните си младежите възхваляват плътската обич. Затова приел като персонална задача да взе участие във всички формати и да проповядва духовното. Да учи подрастващите да носят Иисус Христос в сърцата си.

„ Не мога да се похваля с гласови данни и нямам упоритости да стигна до финала. Просто желая повече хора да се замислят по какъв начин живеят и да потърсят покаяние”, безапелационен е Григоров.

Над 100 индивида са се записали за днешния кастинг в Пловдив. Очаква се обаче мераклиите за популярност да са най-малко двойно повече. Прослушванията не престават през целия ден.

Всеки може да се яви даже без предварителна регистрация.

тагове гласът на българия свещеник кастинг  Божи човек щурмува „ Гласът на България ” в Пловдив СНИМКИ  Божи човек щурмува „ Гласът на България ” в Пловдив СНИМКИ  Божи човек щурмува „ Гласът на България ” в Пловдив СНИМКИ  Божи човек щурмува „ Гласът на България ” в Пловдив СНИМКИ  Божи човек щурмува „ Гласът на България ” в Пловдив СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР