Божанков винаги е добре дошъл при нас в ПП, обяви

...
Божанков винаги е добре дошъл при нас в ПП, обяви
Коментари Харесай

ПП с оферта към Румен Радев: Налага вето на бюлетините, те в замяна се жертват да направят кабинет

Божанков постоянно е добре пристигнал при нас в Политическа партия, разгласи депутатът от „ смяната “ Искрен Митев
„ Беше извънредно самоуверено Явор Божанков да отбрани персоналната си позиция, която беше друга от позицията на Българска социалистическа партия. Разбирам и партията, която го е издигнала и го изключи. Неговото държание доста съответствува с държанието на депутатите от Политическа партия. Той постоянно е добре пристигнал при нас “.

Това разгласи пред Euronews Bulgaria депутатът от Политическа партия Искрен Митев.

Той изяснява, че не са видели смисъл да се срешат с проф. Габровски, тъй като изговорът бил непотребен. Отделно бил в 9 часа сутринта „ в един много избухлив пленарен ден “.

„ Откриването на съвещанието е моментът, в който се взема решение програмата за деня. Това също беше претекст. Това, че проф. Габровски не е съветвал състава на държавното управление с водача на ГЕРБ Бойко Борисов за мен не е добра вест. Това значи, че може би господин Борисов не се интересува от състава, тъй като няма вяра, че този състав ще бъде изпълнен “, съобщи едно от младите лица на „ смяната “.

Иначе той счита, че „ добър вид да се сложи ГЕРБ в отговорността, от която те тези два месеца избягваха, е да им се даде опция да ръководят “. Политическа партия обаче няма да ги поддържат.

„ Показахме държавническо отношение и подготвеност да управляваме. Да излъчим кабинет на малцинството. Едно от изискванията беше да забележим дали опозицията е подготвена за диалогичност и взаимни отстъпки. Казахме им да не прокарват хартиената бюлетина, с цел да предложим кабинет на малцинството, само че това не се случи. Президентът Радев е единственият, който може да спре този законопроект и да върне хартиената бюлетина в Народното събрание. Ако наложи несъгласие ще предложим кабинет с втория мандат. Смятам, че в случай че е предвидлив ще наложи несъгласие “, разгласи Митев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР