Божана Кацарова решила да отреже дългата си коса преди около

...
Божана Кацарова решила да отреже дългата си коса преди около
Коментари Харесай

Божана от „ВИП Брадър“ отрязала косите си след фатална любов

Божана Кацарова решила да отреже дългата си коса преди към две години, разбра HotArena.

Тя се депресирала и нямала предпочитание за нищо след съдбовна обич в Холандия. Шеф готвачката изпаднала в такава дупка, че през днешния ден даже не желае да си спомня за нея. Ето за какво съвсем не пази фотоси от този интервал. В момента щурата квартирантка твърди, че е влюбена и е намерила своя човек.

Тя даже е подготвена да сътвори семейство – нещо, което преди е считала за неуместно като вид. Доколко е подготвена за тази стъпка обаче, остава под въпрос.

„ Галерия “ разкрива коя е половинката й – Николай Ванчев -  досегашен шеф на една от най-елитните рекламни организации у нас. Ники я чакал с боязън, с цел да й връчи пръстен, само че към този момент може и да е размислил. Причината е, че гаджето му не стопира да се захласва по притежателя на нощни клубове Петко Димитров.

Божи като че ли е не запомнила къде се намира и по какъв начин наподобяват нещата в профил, толкоз си проличава, че има благосклонности към него, би трябвало поне  да се опита да ги прикрие. Когато излезе, нека не си скапват връзките с Николай “, разясняват я фенове и нейни близки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР