Божана Кацарова, най-атрактивната победителка в Master Chef, пое ново предизвикателство

...
Божана Кацарова, най-атрактивната победителка в Master Chef, пое ново предизвикателство
Коментари Харесай

Кулинарната звезда Божана Кацарова става част от RADIOCAST



Божана Кацарова, най-атрактивната победителка в Master Chef, пое ново предизвикателство и се причисли към екипа на. Иновативната платформа за видео и аудио наличие към този момент излъчва подкаста на ексцентричната гурме звезда, в който се разкриват пиперливите детайлности от персоналния й живот.

Макар самата Божана да признава, че това начинание е тотално друго от кулинарното й амплоа, тя провокира възторг още със стартовия епизод на новото шоу.

В подкаста си Кацарова пуска в деяние главния принцип на сполучливия chef- събира добър екип. Божана провежда в занимателно трио приятелите си Златомира Зомби Опрова и Николай Николов – Нико и в тренда на светския хедонизъм приема шоуто им в RADIOCAST да е с техните имена: „ “.

В първия епизод, групата поставя на масата подправките за щурия им метод на живот, пътуванията, купоните и връзките. Всичко това подкастърите споделят без филтър и монтаж, безусловно искрено, издавайки пикантни детайлности от житейските си завършения. След този, нагорещен до алено епизод, „ Божана, Зомби и Нико “ приготвят и идващия, който без срам и боязън ще поднесат напълно скоро, в каналите на RADIOCAST.

RADIOCAST е част от „ Фреш Радио Груп “, която менажира едни от най-слушаните радиа в България: Radio Fresh!, FM+, Z-Rock, Melody. Платформата излъчва висококачествено аудио- и видеосъдържание, показано през ексцентричния взор на водещите.

В екипа на RADIOCAST Божана Кацарова се подрежда до известни лица от телевизионния и радиоефир, като: тв журналистът и радиоводещ Елена Розберг; известната изпълнителка и лице на Radio Fresh! – DIA; журналистът и новинар Кристина Цветкова, както и рицарят на цифровия криейтив Петко Кралев.

RADIOCAST

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР