Божана Филипова най-вероятно ще се завърне в Нова тв като

...
Божана Филипова най-вероятно ще се завърне в Нова тв като
Коментари Харесай

Божана Филипова Се Връща В Нова Телевизия, Ето Коя Ще Смени

Божана Филипова най-вероятно ще се завърне в Нова тв като водеща на прогнозата за времето. Тя ще заеме мястото на някоя от бременните си колежки в медията, които излизат в майчинство едновременно.

Обаятелната синоптичка напусна Нова преди 7 години, когато дружно с някогашния си брачен партньор – новинарят Константин Филипов, се реалокираха в ТВ7.

В Нова, с цел да съобщаваш прогнозата за времето, е нужно единствено да си секси, което Филипова владее в съвършенство. Наесен се чака в медията да се овакантят цели две места за водещи на прогнозата и се счита, че едното е непокътнато от Филипова.

Tрите синоптички в малкия екран се оказаха сложни едновременно. Деси Банова ще ражда при започване на есента. На нейното място към този момент работи някогашната манекенка Нора Шопова. След като обаче се разчу за деликатното положение на новата госпожа Плевнелиева, се оказа, че бебе чака и Гери Малкоданска. Затова се наложи репортерът Николай Василковски незабавно да се преквалифицира във водещ на прогнозата.

Налага се обаче да се търси и трети човек за времето, защото Никол Станкулова също скоро ще ражда. По информация на „ Уикенд ”, щастливото събитие се чака в края на октомври или началото на ноември. Тя считала да работи съвсем до края на бременността си, само че въпреки всичко в един миг ще би трябвало да излезе в болнични и ще ѝ би трябвало заместничка.

Именно за нейното място се готви Божана Филипова. Тя не е била в ефир от години, само че светлините на прожекторите ѝ липсвали и на драго сърце щяла да се завърне в студиото. Участието ѝ в „ Черешката на тортата ” било тест по какъв начин ще я одобряват феновете, в случай че се върне на работа в Нова.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР