Богомил Бонев, ФейсбукНа тези неграмотници ли се дължат безумията в

...
Богомил Бонев, ФейсбукНа тези неграмотници ли се дължат безумията в
Коментари Харесай

Богомил Бонев за промените в НК: Държава на самодейците. А ние се занимаваме с интимната връзка

Богомил Бонев, Facebook

На тези неграмотници ли се дължат безумията в Наказателен кодекс.

Министерство на вътрешните работи, а не съдът, конфискува коли. За алкохола, иди-дойди, само че за дрогата с подправен полеви тест по какъв начин ще става? Ако се потвърди дрога с кръвна проба, няма проблем, само че тестванията на Министерство на вътрешните работи реагират при медикаменти. А даже да си платиш за кръвен тест, не признават резултата, до момента в който след 6 м. не пристигна умозаключение на дребното държавни лаборатории.

Значи, резултатите на частните се одобряват за всичко, в това число за интервенции, само че не и за опиати. Ами сертифицирайте ги първо. И като се окажеш почтен, каквито случаи към този момент има задоволително, колата ти ще стои разкостена на паркинг, избран от Министерство на вътрешните работи. Че те окрадоха паркираните пред РПУ коли, камо ли на някакъв различен паркинг.

Да не приказваме за безумието, че при злополука по несъобразителност с минимална краткотрайна телесна щета се конфискува колата, а при съзнателно закононарушение с автомобил това не е планувано.

Сто пъти писах, че наредбата за дрегерите и полевите проби, подписана от Валентин Радев през 2017 година, е противозаконна. Полицаите в този момент я апелират за опиатите, само че единствено за себе си. При това не са уцелили причините.

Основното е, че дрегерите се употребяват след заповед на министъра на Министерство на вътрешните работи, само че едвам след премерване от държавна институция. А полевите проби в това време не се утвърждават по сходен метод. Направо подписва министърът. Даже не се съветва с министерство на опазването на здравето или по закона за измерванията.

Държава на самодейците. А последствията са по-тежки за почтените и обръща тежестта на доказването.

Пиеш хапчета за глава, примерно. Дава позитивен резултат на полеви тест, до момента взимаха единствено книжката за ръководство, в този момент към този момент и колата. А ние се занимаваме с интимната връзка.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР