Богинята на нощния живот има още много какво да Ви

...
Богинята на нощния живот има още много какво да Ви
Коментари Харесай

Светските удоволствия нямаха граници в Megami Club Plovdiv

Богинята на нощния живот има още доста какво да Ви покаже и с какво да предизвика сетивата Ви. Една изключителна седмица мина в Megami Club Plovdiv, в която удоволствията бяха без предел. В сряда вечер посетител беше Анелия. В момента изпълнителката се радва на триумфа на дуета с нейния другар и сътрудник Дамян Попов, озаглавен “Копакабана ". Песента направи премиера в първия ден на август и към този момент е обичана на феновете, както се уверихме и онлайн. Едно от заглавията, които белязаха Лято 2018, е песента “Богиня “ на Ваня. Парчето звуча лайв в Megami Club Plovdiv в четвъртък вечер от самата певица. Тя извърши и останалите си шлагери.

В петъчната вечер в Megami Club Plovdiv стотици души чуха и видяха онлайн Азис. Той е актьор, който не може да се побере в рамка. Той постоянно е подобен, какъвто пожелае, а публиката го почита тъкмо поради това. Талантът на Азис, който от дълго време прекрачи границите на България даже в Европа, чуха онлайн гостите на Megami Club Plovdiv в петък вечер. " No Limit ", несъмнено, беше тематичният свършек на седмицата в събот. Изкушенията и страстите бяха без ограничавания!

В Megami Club Plovdiv екстазът ще цари в края на месец август

В последните дни на месец август Богинята на нощния живот ще се постарае да държи гостите си в положение на възторг. Ето по какъв начин счита да го направи...

Неуморимата поп фолк хала Теди Александрова ще бъде първа. Тя ще пее в Megami Club Plovdiv в сряда. Вход свободен за студенти!

Както историята демонстрира, тя е постоянно настояща. Камелия умее да предизвика публиката и всички, да, всички признават, че тя е абослютният секссимвол измежду поп фолк изпълнителките. Звездата ще ви чака в Megami Club Plovdiv в четвъртък. Вход свободен за студенти.

В последния ден на месец август празненство настроението в Богинята на нощния живот ще бъде поверено на човека-глас Тони Стотаро. А на 1 септември - събота, публиката в Megami Club Plovdiv ще стане очевидец на грандиозно " Ecstasy " тематично шоу.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР