Богдан Милчев от Института за пътна безопасност заяви пред bTV,

...
Богдан Милчев от Института за пътна безопасност заяви пред bTV,
Коментари Харесай

Богдан Милчев: В регионалното министерство има много тежка корупция с опънат чадър от президента Радев

Богдан Милчев от Института за пътна сигурност съобщи пред bTV, че има корупция в Министерството на районното развиване, покровителствана от президентството. Той добави, че това му е казано от уволнен чиновник, който е подготвен и да свидетелства.

„ В Министерство на регионалното развитие има доста тежка корупция с обтегнат чадър от президентството. Виолета Комитова, Димитър Стоянов, който бе министър на вътрешните работи, отиват със строителна компания при президента. Аз ги посочвам обществено, отиват при президента и му рапортуват за искане на рушвет от настоящ тогава и в този момент заместник-министър Захари Христов. Президентът, вместо да сезира прокуратурата да извърши инспекция по тези данни, които му рапортуват, си замълчава и този случай се потулва. Нищо не се прави към този момент близо 6 месеца по този случай. Това се е случило, когато Комитова е била длъжностен министър, само че и в този момент, и тогава заместник-министър е Захари Христов. Това ми го описа служителят Тодор Стоянов “, разкри Милчев.

Той не пожела да назове за коя компания става дума, тъй като против нея имало огромен напън. Милчев изясни и че не знае в какъв размер е поисканият рушвет.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР