Богатството не е чист късмет и шанс. То се влияе

...
Богатството не е чист късмет и шанс. То се влияе
Коментари Харесай

Богатите не искат бедните да знаят това: Как да печелите пари?

Богатството не е чист шанс и късмет. То се въздейства от нашия метод на живот и метод на мислене.
Всеки, който може да приложи на процедура описаните по-долу препоръки от психолози и сполучливи хора, ще може да стане по-богат. Успешните и богати хора се пробват да скрият това, тъй като може да докара до понижаване на благосъстоянието им. Светът е организиран по подобен метод, че някои хора стават богати, а други не. Време е да се причислим към първата група.

Трябва в действителност да желаете да станете богати
Тайната е, че множеството хора на планетата Земя не желаят да бъдат богати. Ние не желаеме благосъстояние, а непоклатимост. Имаме потребност от пенсия, от заплата, от рутина. Богатите хора се пробват да избегнат това по всевъзможен вероятен метод.

Ако желаете да сте небогати, можете да се задоволите с учебно обучение и да не насърчавате личните си упоритости. В учебните заведения ни дават познания, само че не ни учат на нищо, което би могло да се свърже с парите и по какъв начин да ги спечелим. Основното обучение може да бъде потребно, само че би трябвало единствено да ви помогне да определите каква посока би трябвало да поемете в живота.

Отървете се от остарелите хрумвания
Остарелите хрумвания идват в съзнанието ни и се записват там поради родителите ни. Казват, че би трябвало да отидеш на учебно заведение, след това в университет, да си намериш работа, да работиш интензивно, да спестиш пари, да си купиш апартамент и кола. Това са всички цели на бедните хора.

Дори най-хубавата просветителна система, от учебно заведение до университет, е основана, с цел да ви направи служащ. Няма да ви научи по какъв начин да вършиме пари непосредствено. Това е работило преди 50-100 години, само че в този момент живеем в свят, който е цялостен с благоприятни условия, тъй че губенето на време за безполезни умения е еднакво на бездействие.

Когато работите за пари, ставате плебеи на заплатата си. Бизнесмените не работят за пари. Те работят за наслаждение и за самостоятелност.

Научете се да поемате опасности
Времето минава, всичко се трансформира. Трябва да се адаптирате към обстановката и да се развивате дружно със света към вас, с цел да продължите да печелите пари. Просто би трябвало да развиете настоящи хрумвания. С навлизането на интернет въобще не е належащо да отваряте заводи и магазини. Можете да станете блогър, публицист и да развиете креативен гении.

Бедните хора се опасяват да бъркат. Повечето желаят да вършат това, което им споделят родителите или средата. Трябва да се борите с това с всяка клетка на тялото си. Бедните хора живеят доста внимателно, опасяват се от неуспех, без да схващат обстоятелството, че неуспехът постоянно носи позитивизъм. Провалът е този, който дава триумф, тъй че триумфът не следва внимателните хора.

Никога не си казвайте: „ Не мога да си го разреша “
Вместо това въпросът, който би трябвало да зададете, е „ Как мога да си разреша това? “ Може първо да се наложи да посеете подозрения в главата си по отношение на това, в което вярвате сега. След това можете да поставите нови вярвания там.

Борете се за своята самостоятелност, като развивате своята персона
Повечето хора страдат от сериозна липса на финансова просветеност. Важно е да разберете по какъв начин работят налозите, заемите и вложенията. За страдание, никой не ни учи на това.

Когато развивате личността си, значимо е да запомните, че от време на време би трябвало да извършите нещо, което към момента не знаете или даже се страхувате. Дори и да вършиме най-любимото нещо в живота, въпреки всичко ще би трябвало да се разсейвате от нещо второстепенно: това не е тест, а естествен витален развой.

Инвестирайте
Не трупайте пари напразно. Опитайте се да ги инвестирате в нещо. Богатите хора ги влагат в недвижими парцели, злато и купуват скъпи бумаги. Можете също по този начин да инвестирате, само че в случай че парите не са задоволителни за закупуване на апартамент, можете да закупите информация, като инвестирате в обучение.

Не става въпрос за курсове, които не дават естествени познания, а за това, което в действителност ви е забавно. Това може да са нови страсти, опция да посетите някое образование или лекция на прочут предприемач. Може да е книга, цялостна с значими препоръки. Съсредоточете се върху вашите потребности и ползи. Това е от голямо значение за триумфа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР