Богатството на американския президент и милиардер Доналд Тръмп се е

...
Богатството на американския президент и милиардер Доналд Тръмп се е
Коментари Харесай

Година след изборите в САЩ, милиардерът Тръмп е обеднял

Богатството на американския президент и милиардер Доналд Тръмп се е стопило с 600 милиона $ за една година, демонстрират данните на списание „ Форбс”.

Причините са спадащите цени на пазара за недвижими парцели в Ню Йорк, скъпоструващи правосъдни процеси, както и президентската акция на милиардера.

Защо Мелания Тръмп се облече като мъж

Тръмп пред военни: Затишие пред стихия

Това е довело до спад в положението му от 3,7 милиарда на 3,1 милиарда $ в границите на последните 12 месеца. Това са 16% по-малко от парите му през 2016.

Така Тръмп отива на 248-мо място измежду най-богатите хора в Съединени американски щати. По това време предходната година той е 156-ти в същата ранглиста.

Изчисленията демонстрират, че най-вече загуби са му донесли първокласните му парцели. Това се дължи най-вече на спада в цената на няколко от тях, намиращи по „ Пето Авеню” в Манхатън, което е лишило Тръмп от 400 милиона $.

Провокативното държания на бизнесмена като претендент за президент, а след това и на поста, е отблъснало платежоспособни посетители от голф комплексите му в Маями, Ирландия и Шотландия, считат от „ Форбс”.

Над 100 милиона са коствали на американския президент самата акция, огромна част от която заплати самичък, както и делото около така наречен „ Университет Тръмп” – курсове за бъдещи бизнесмени, легитимността и изгодата от които беше оспорена от някои хора, заплатили за тях.

Президентските избори в Съединени американски щати, извоювани от милиардера Доналд Тръмп, се организираха на 8 ноември 2016 година.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР