Богатство за близо 50 млн. лева оставя застреляният хазартен бос

...
Богатство за близо 50 млн. лева оставя застреляният хазартен бос
Коментари Харесай

Застреляният хазартен бос Миджурина с 50 млн. лева активи, ето кой ще наследи империята му

Богатство за близо 50 млн. лв. оставя убитият хазартен необут Коста Николов-Миджурина, твърди "България Днес ".
Вестникът прави обширен разбор на целия бизнес на Миджурина, който за три десетилетия е построил империя. За този интервал съумява да придобие десетки магазини, жилища, вили, фабрика с големи хранилища и десетки камиони и рейсове. Отделно от тях приживе Николов върти и първокласния хотел "Цезар Палас " в родния си град Нова Загора и верига
казина.
Заради развода със брачната половинка си единствен правоприемник на впечатляващото имане е родната щерка на Николов Свилена, изясняват осведомени.
Любопитно е, че дъщерята на Миджурина се е познавала доста добре с гаджето му Симона.
Публикации във фейкбук демонстрират, че двете постоянно се забавляват дружно и пазарят в първокласни бутици.
Наследничката на хазартния необут резервира връзките си със Симона и след съдбовната вечер, настояват осведомени. Свилена непрекъснато се интересувала за здравословното й положение и даже обмисляла да я помоли за помощ при ръководството на големия бизнес на починалия си татко.
След гибелта на Миджурина Свилена ще би трябвало персонално да поеме ръководството на 15-те
казина в Бургас, Несебър и Нова Загора.
На плещите на девойката ляга и завършването на плана за голяма игрална зала в центъра на Пловдив, която татко й възнамерявал да открие при започване на август.
Всяка от игралните зали регистрира годишно стотици хиляди левове облаги, сочат оповестените в Търговския указател финансови доклади. Част от тях по този начин и си стоят по сметките на компаниите и чакат притежателя да си ги разпредели. След гибелта на боса това ще може да направи щерка му Свилена.
Освен бизнеса Свилена наследява и голямо количество недвижими парцели.
По морето на името на Миджурина се водят пет жилището в Слънчев бряг и Несебър. Отделно хазартният необут е притежател на шикозна вила в близкото село Кошарица, където е и резиденцията на Митьо Очите.
На името на компаниите на Миджурина се водят и десетина пространства и магазини в Слънчев бряг и Бургас. В част от тях се обитават
казината от империята му, а останалите се отдават чартърен, изясняват осведомени. В родния си град Нова Загора хазартният необут приживе е притежател на няколко жилището и къщи наред с голяма складова база и имоти в покрайнините.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР