Богатство за близо 50 млн. лева оставя застреляният хазартен бос

...
Богатство за близо 50 млн. лева оставя застреляният хазартен бос
Коментари Харесай

България вече има новата най-богата 21-годишна красавица! Вижте коя дама се сдоби с 50 милиона, след като застреляха баща й

Богатство за близо 50 млн. лв. оставя убитият хазартен необут Коста Николов-Миджурина, сподели инспекция на “България Днес”. След близо три десетилетия в бизнеса Миджурина съумява да придобие десетки магазини, жилища, вили, фабрика с големи хранилища и десетки камиони и рейсове. Отделно от тях приживе Николов върти и първокласния хотел “Цезар Палас” в родния си град Нова Загора и верига казина. Заради развода със брачната половинка си единствен правоприемник на впечатляващото имане е родната щерка на Николов Свилена, изясняват осведомени.

Любопитно е, че 21-годишната наследничка на хазартния необут е връстница и на съдбовната Симона (на снимката), поради която се стигна до стрелбата на 2 юни в центъра на Слънчев бряг. Според формалната версия в основата на нещастието е любовен триъгълник. При идването си в курорта русокоската Симона се сприятелила с охранителя Михаил Станчев. Връзката им изтрайва единствено няколко дни, тъй като Симона се среща с Коста Николов, в чието
казино работи. Отношенията сред хазартния необут и 22-годишната млада жена се задълбочават, което подлудява гарда Михаил. Заслепен от ревнивост, той причаква лимузината, в която се возят Миджурина и Симона, в глуха уличка и ги прострелва. Николов умира на място, а Симона след няколко интервенции съумя да избегне гибелта макар патрона в главата.

Освен връстнички дъщерята на Миджурина и съдбовната Симона са и близки приятелки, изясняват осведомени. Публикации във фейкбук демонстрират, че двете постоянно се забавляват дружно и пазарят в първокласни бутици. Наследничката на хазартния необут резервира връзките си със Симона и след съдбовната вечер, настояват осведомени. Свилена непрекъснато се интересувала за здравословното й положение и даже обмисляла да я помоли за помощ при ръководството на големия бизнес на починалия си татко.

След гибелта на Миджурина Свилена ще би трябвало персонално да поеме ръководството на 15-те
казина в Бургас, Несебър и Нова Загора. На плещите на девойката ляга и завършването на плана за голяма игрална зала в центъра на Пловдив, която татко й възнамерявал да открие при започване на август.

Всяка от игралните зали регистрира годишно стотици хиляди левове облаги, сочат оповестените в Търговския указател финансови доклади. Част от тях по този начин и си стоят по сметките на компаниите и чакат притежателя да си ги разпредели. След гибелта на боса това ще може да направи щерка му Свилена.

Освен бизнеса Свилена наследява и голямо количество недвижими парцели. По морето на името на Миджурина се водят пет жилището в Слънчев бряг и Несебър. Отделно хазартният необут е притежател на шикозна вила в близкото село Кошарица, където е и резиденцията на Митьо Очите.

На името на компаниите на Миджурина се водят и десетина пространства и магазини в Слънчака и Бургас. В част от тях се обитават
казината от империята му, а останалите се отдават чартърен, изясняват осведомени. В родния си град Нова Загора хазартният необут приживе е притежател на няколко жилището и къщи наред с голяма складова база и имоти в покрайнините.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР