Богатият наследник Християн Гущеров потроши поръчковия си Мерцедес Майбах“ в

...
Богатият наследник Християн Гущеров потроши поръчковия си Мерцедес Майбах“ в
Коментари Харесай

Гущеров се оля! Потроши кола за половин милион

Богатият правоприемник Християн Гущеров потроши поръчковия си „ Мерцедес Майбах “ в безумна злополука с рейс на столичния градски превоз, провокирана от него самия на бул. „ Братя Бъкстон “. Това научи „ Уикенд “ от очевидци на пътно-транспортното произшествие, случило се преди десетина дни.

Близки до брачна половинка на плеймейтката Светлана Гущерова също потвърдиха за нелепата злополука, която за благополучие се е разминала единствено с материлни вреди. 

Произшествието с лимузината, карана персонално от Християн Гущеров, се е случило по здрач, на пресечката на столичния бул „ Братя Бъкстон “ с ул. „ Мастор Миленко Радомирец “.

Закръгленият баровец се движил в крайната дясна лента дружно с половинката си Светлана, следван от джип с охранители. Гущеров обаче не съобразил, че движещия се пред него в прилежащото пътно платно рейс по линия №63 ще прави завой и е в междинната лента поради габаритите си.

Вместо да натисне спирачките и да изчака автобуса да завие, милионерът се озовал навръх пътя на автобуса, игнорирайки предупредителния клаксон на охранителите си от джипа. В идващия миг рейсът се забил в задната част на тузарската лимузина „ Мерцедес Майбах “, струваща близо 500 000 лв..

Веднага след злополуката милионерът опитал да изкара отговорен водача на автобуса – оня не бил подал мигач, че ще завива. Обяснението му обаче не минало пред дошлите малко по-късно служители на реда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР