Богатите страни ще изтеглят бедните нагоре, а не обратното и

...
Богатите страни ще изтеглят бедните нагоре, а не обратното и
Коментари Харесай

Френският посланик у нас: Богатите страни ще изтеглят бедните нагоре, не обратното

" Богатите страни ще изтеглят бедните нагоре, а не противоположното и това обществено доближаване ще бъде отчасти платено от богатите страни, въз основа на правилото на солидарността, който е в основата на Европейския съюз. " Това изясни френският дипломат у нас Ерик Льобедел в коментар на изявлението на Еманюел Макрон от 5 март за обща минимална европейска заплата.
" Необходимо е да потвърдим на нашите европейски съграждани, че Европа може да закриля, че може да предложи обществено доближаване ", добави още посланикът в изявление за bTV. По думите му това доближаване няма да се случи бързо, което значи, че страните под междинното равнище лека-полека би трябвало да се приближат до междинното равнище.
" Това, което предлага Макрон, е да се съсредоточим върху системите от полезности в Европа и да подсигуряваме тези свободи посредством основаване на Агенция против дезинформация и ограничение на финансиране на европейски партии от страна на външни страни ", добави още Ерик Льобедел и посочи, че такава дезинформация с източник Русия е имало по време на френските президентски избори.
Посланикът показа, че е чул рецензии от страна на български бизнесмен за концепциите на Макрон и напомни, че с цел да може предприятията да съумяват, са нужни две неща - служащи и справедливото им възнаграждение .
Британският дипломат в България Ема Хопкинс също беше запитана за посланието на Макрон и съответно въпросите му към Англия кой сподели и не сподели на британците всичко, довело до Brexit. Тя изрази позиция, че по време на акцията преди референдума за Brexit е имало необятна полемика и че в този момент даже не става въпрос толкоз за митническия съюз с Европа, а за същността на бъдещето на Англия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР