Богатите области в Европа искат повече просперитет за собствените си

...
Богатите области в Европа искат повече просперитет за собствените си
Коментари Харесай

Ю. Николова: Богатите региони в Европа искат повече просперитет за собствените си граждани


Богатите области в Европа желаят повече разцвет за личните си жители, повече запаси. Венето и Ломбардия изрично желаят по-голяма финансова самостоятелност и повече пълномощия върху личния си бюджет, личните си финанси. Това се случва в Европа и то не може да не бъде  регистрирано в подтекста на цялата европейска политика – бъдещите проекти, които ще се вършат за бюджета за 2021-2027.
Те споделят: " Искаме повече от това, което изкарваме ". " Искаме повече " е повикът на бедните, а " Ние желаеме това, което създаваме " е повикът богатите. В Северна Италия, тези два района – Венето и Ломбардия – създават 30% от Брутния вътрешен артикул. Те считат, че незаслужено са ощетени, че това, което те са изработили и отива към по-бедния юг, което беше казусът и в Каталуния...

Това сподели за предаването „ Преди всички “ по „ Хоризонт “ Юлияна Николова от Центъра за модернизиране на политики преди днешната полемика на тематика " Българските хрумвания за Европа: разговор сред Неправителствени организации бранша и държавното управление ":

В Европа се случва това, че жителите някак си желаят повече да се развиват, съгласно личните си старания. Това, съгласно мен, е елементарното название, най-малко за Ломбардия, Венето и Каталуния. 

В Чехия, съгласно мен, се прави, анализаторите, които споделят, че Бабич не е Качински или Орбан, тъй като, по принцип, той не е евроскептик, той е еврокритик.

Традиционните партии отхвърлят на Бабич коалиция поради абсурда за корист с евросредтства и той ще има компликации при съставянето на държавно управление, предвижда Николова.

Проблемът в Каталуния се задълбочава с активирането на член 155 от Конституцията, безапелационна е Николова, съгласно която водачът на областа Пучдемон ще разгласи самостоятелност.
Каталунските жители ще се настроят от ден на ден и повече по-посока на независимостта, т.е., няма да се приближаваме към решението на казуса, а ще се отдалечаваме от него.С тази реакция и тази психическа конфигурация в резултат на упражнено, в случай че мога да кажа, принуждение за лишаване на независимостта, като че сепаратистите ще получат повече мощ на идващите избори
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР