Богатите деца по света не са малко, но неприлично богатите

...
Богатите деца по света не са малко, но неприлично богатите
Коментари Харесай

10-те най-богати деца на Земята

Богатите деца по света не са малко, само че непристойно богатите могат да се преброят на пръсти. Те могат да си разрешат да харчат пари, без да се замислят

10. Джайлен Бледсо

За Джайлен Бледсо може без пресилване да се каже, че е постигнал всичко със лични старания. За своите единствено 17 години той има и е общоприет шеф на лична компания – Jaylen D. Bledsoe Group, работеща в областта на IT. Сред клиентите на компанията са такива марки като К Swiss и АТ&ТВ, както и комикът Стив Харви. Джайлен печели първия си милион на 15 години, а през 2018 година бизнесът му е оценен на 3,5 милиона $.

9. Рико Родригес

Младият Рико Родригес става прочут с помощта на сериала „ Американско семейство “. Всяка серия, в която той се появява на екрана, му носи по 70 000 $. Актьорът се снима в доста шоу стратегии, само че най-успешна е точно ролята на Мани Делгадо, която му оферират да изиграе, когато е на 11 години. Днес положението на Родригес по най-скромни калкулации е 7 милиона $.

8. Ел Фанинг

Родената през 1998 година Ел Фанинг също заработва положението си с актьорски труд. Първите пари този поминък й носи още когато е на три години, когато изиграва първата си роля във кино лентата „ Аз съм Сам “. След това младата актриса се снима във филмите „ Таткова градина “, „ Странният случай на Бенджамин Бътън “, „ Супер 8 “, „ Купихме си зоопарк “ и „ Господарка на злото “. Състоянието й се прави оценка на 5 милиона $.

7. Джейдън Смит

И още веднъж дете милионер, роден през 1998 година Джейдън Смит е наследник на артиста Уил Смит, само че капитала си заработва с актьорската и музикалната си активност. Първата поява на Смит-младши пред публиката е в телевизионния сериал „ Преследване на щастието “, където се снима дружно с татко си. След това младото дарование стартира да играе и в огромното кино. „ Карате кид “, „ Денят, когато Земята спря “ и не напълно сполучливият „ След нашата епоха “ са филмите, създали Джейдън известен. Днес Смит е горделив притежател на 8 милиона $.

6. Абигейл Бреслин

Абигейл Бреслин е родена в Ню Йорк през 1996 година, а още през 1999-а се снима в първата си реклама. След това Аби постоянно се появява по малкия екран в разнообразни планове. Когато поотраства, стартира да се снима и във филми.

Звездният й час настава с ролята във кино лентата „ Малката мис Щастие “, за която Абигейл е номинирана за „ Оскар “ и получава премията „ Най-добра актриса “.

Днес мис Бреслин е най-младата актриса, номинирана в миналото за висшата премия на Киноакадемията. Освен в киното Абигейл се изявява и като създател на песни, както и като писателка. На банковата й сметка се
съхраняват към 16 милиона $.

5. Валентина Палома Пино

Валентина Палома Пино е щерка на милиардера Франсоа-Анри Пино и актрисата Салма Хайек. Навярно никой не си задава въпроса за какво момичето, родено през 2007 година се оказва в рейтинга на най-богатите деца на планетата. Засега Валентина не е почнала кариера нито в киното, нито на сцената. Но към този момент има положение от 12 милиона $.

4. Ник Д’Алойсио

Ник Д’Алойсио е млад талант на програмирането. На 15-годишна възраст основава приложението Summly, което редуцира дългите вести до най-благоприятен размер. След две години програмата е купена от компанията Yahoo за 30 милиона $. Освен това интернет колосът взема Д’Алойсио на работа като управител по продукциите на Yahoo News Digest.

Днес този надарен младеж работи над това да умножава положението си, и приготвя нов софтуер за пазара.

3. Данилин Хоуп

Бъркхед-Маршал Данилин Хоуп Бъркхед-Маршал е щерка на Ана Никол Смит – модел на Playboy и секссимвол на 90-те години на XX в. Родена е през 2006 година Богатството й е обвързвано с печална история. След като майката на Данилин умира от свръхдоза с лекарствен препарат, тя е предадена на татко си, който е открит посредством ДНК разбор. Това е фотографът Пари Бъркхед. Именно той се грижи наследството на починалата Ана Никол да остане за щерка й. Днес положението на Данилин се прави оценка на 10 милиона $.

2. Мулай Хасан

Роденият през 2003 година Мулай Хасан просто е длъжен да бъде богат. Защото е наследственият принц на Мароко.

Момчето би могло да се любува на безоблачно и нехайно детство. Но Мулай се отнася доста съществено към обстоятелството, че рано или късно ще би трябвало да поеме отговорност за страната си и да седне на престола. На 14-годишна възраст той взе участие дружно с татко си във форума One Planet Summit, където участват ръководители на страни от целия свят. И от този момент е непрекъснат участник в срещи и конференции. Според публични източници персонално на Мулай принадлежат 1 милиард $.

1. Принц Джордж Александър Луис

В компанията на най-богатите деца на планетата е и принц Джордж Александър Луис – най-младият измежду тях, който е единствено на 6 години. Синът на принц Уилям и Катрин – херцогинята на Кеймбридж, е трети подред на опашката за кралския трон на Англия – след татко си и дядо си. Състоянието на този титулуван бузест хлапак се прави оценка на невероятните 3,6 милиарда $. Друго си е да се родиш със златна лъжичка в устата…

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР