Богати простаци като господаря ти и дебелашки пошлости, каквито и

...
Богати простаци като господаря ти и дебелашки пошлости, каквито и
Коментари Харесай

Обявиха война на Слави Трифонов, ето как го предизвикаха

Богати простаци като господаря ти и просташки пошлости, каквито и вие в шоуто вършиме! С тези прилагателни се обърна писателят Калин Терзийски към сценарист номер 1 на Слави Трифонов - Иво Сиромахов, написа „ България през днешния ден ”.

Войната сред Дългия и Кайо за следващ път се разпали поради коментар на Сиромахов за творчеството на писателя. Според сценариста книгите на Кайо не се котирали и били слаби. А той отговори с остро и яростно писмо в обществените мрежи до самия Сиромахов.

" Пропагандата на простащината взе своето. И откакто аз пет години не се борех задоволително - тя преля. Сега вие водите по точки и байганьовщината се вихри на воля.

Не може тъпанарщината постоянно да си вее байрака. Защото най-малкото черните беемвета и мерцедеси на богатите простаци - като господаря ти, са основани от мисълта на учени ", гневи се по адрес на Сиромахов Кайо. Писателят не икономисва квалификациите към шоуто на Дългия, защото съгласно него години наред " има наклонност да се изтикват напред пошли артикули на псевдокултурата ".

" Аз бях харесван, тъй като се обръщах към един интелигентен народ. И той ме разбираше. Сега някои са харесвани, тъй като се обръщат към една дебелашка навалица. Добре знаеш, че в народа съществуват и двете същности - и простакът, и умният човек. И Бай Ганьо, и Алеко. Аз постоянно се обръщам и моля към Алеко. Ти - към Бай Ганьо. За тебе е добре и даже преференциално в народа да надделее и даже да остане само Бай Ганьото! ", продължава с цялостна пара писателят. Той обаче не пропуща да признае, че мъчно може един създател да се огледа в профил, по тази причина и се обръща към Сиромахов за " експертно мнение ".

Въпреки че постоянно в шоуто на Дългия се гаврят с Калин Терзийски, в писателските среди се приказва, че в действителност Сиромахов и Кайо са другари от години. Затова и писателят си разрешавал да споделя на сътрудника си " право куме в очи " от какво го е заболяло. Двамата дори са представяли взаимно пред почитатели книгите си, само че през далечната 2011 година. Приятелството обаче не проличава по никакъв метод от мненията под " писмото " до Сиромахов от страна на Терзийски.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР