Богати граждани наеха всички къщи за селски туризъм за месец

...
Богати граждани наеха всички къщи за селски туризъм за месец
Коментари Харесай

Богати граждани наеха всички къщи за селски туризъм за месец напред

Богати жители наеха всички къщи за селски туризъм за месец напред. Това демонстрира информация по телефон и e-mail на Асоциация на българските села измежду притежатели на къщи за посетители.

Много са малко изключенията на към момента незаети къщи за посетители. Заради оповестеното от Народното събрание " Извънредно състояние " поради разпространяването на ковид, всеобщо къщите за селски туризъм в селата за заети за месец напред, а на някои места и за по 3 месеца напред!

Все още незаети са единствено местата за настаняване, които съставляват комплекси за селски туризъм и имат по-голям потенциал за настаняване с риск за среща на повече хора. Иначе къщите за селски туризъм, които разрешават независимо наемане и настаняване на 1 или 2 фамилии - са всеобщо резервирани.

Собствениците на обекти за селски туризъм не са повишавали изкуствени цените, дори поради предплащане за дълъг интервал са обезпечили отстъпки в размер на 15-30% от общоприетите цени.

Освен цялостни обекти за селски туризъм, в доста села регистрират покачване на продажбите на артикули от фамилни ферми и локални дребни магазинчета. /selo.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР