Богатата и капризна варненска принцеса Гери-Никол, която преди години уж

...
Богатата и капризна варненска принцеса Гери-Никол, която преди години уж
Коментари Харесай

Познати на Гери-Никол я размазаха: Горката! Тя сама не се счита за нещо повече от един з@дник!

Богатата и капризна варненска принцеса Гери-Никол, която преди години сякаш потегли от " Х Фактор " със поръчка за огромно бъдеще на музикалната сцена, се провали с всеизвестен тропот. Само парите на баща й я избавят и й обезпечават първокласния живот. Иначе от дълго време да мие чинии в някоя механа или да чака заплата във компания за разчистване на домове и офиси. То за друго си би трябвало обучение...



Както знаем, шлагерите, с които Герито потегли около Саня Армутлиева и най-много около Криско, от дълго време към този момент са забравени. А нови на тяхно място няма. За сметка на това тя се пробва да поддържа немощния интерес към светлата си личност само посредством фотоси от почивките си в мрежата.

И въпросните почивки обаче не са показани като хората, а в типичния й жанр, който от дълго време към този момент е прост - Герито си снима з@дника, щедро и напоително го фотошопира, а след това го пуска на хората да се дивят. Да де, но те не се дивят.

" Не знаем тя правилно глупава ли е, или какво, само че и олигофрен ще разбере, че пинизите със задните елементи вървяха първоначално и вървят до време. А тя продължава с това, тъй като явно друго няма. Герганка не схваща, че сама наскърбява себе си и демонстрира, че действително не се смята за освен това от един п@рдялник ", разясняват и близки до обкръжението й.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР