Богата програма ще представи седмото издание на Джаз фест Казанлък“

...
Богата програма ще представи седмото издание на Джаз фест Казанлък“
Коментари Харесай

Джаз фестът в Казанлък стартира на 26 август

Богата стратегия ще показа седмото издание на „ Джаз фест Казанлък “ за феновете на музиката, оповестяват уредниците.

Фестивалът е част от програмата на обичайните за града на розите „ Празници в долината на тракийските царе “, проведени от Община Казанлък, които ще стартират на 26 август и ще продължат до 4 септември.  

Музикалната стратегия включва поредност от разнообразни събития. На 26 август в 18:00 часа начало на фестивала ще даде „ Музикалното влакче “ с присъединяване на инструменталисти от Биг Бенд Благоевград с началник Борис Янев, които по-късно ще изнесат и празничен концерт пред Тракийската гробница в Казанлък. Там ще бъде открита и изложбата „ Джазът през погледа на фотографа Константин Зайков “.

През идващите дни жителите и гостите на града ще имат опцията да участват на разнообразни музикални вечери с присъединяване на рок група “Old school rock band ”, “JAZZ KIDS ” на възпитаници от Национално учебно заведение за музикални и театрални изкуства „ Христина Морфова “ в Стара Загора. Концерт под надпис “Smooth Jazz ” ще изнесе и групировка “X – KEY ” с началник Милен Стойков. 

На 3 септември от 17:30 часа публиката на фестивала ще може да участва на „ Джаз лектория “ с водещ Мирослава Кацарова от радио Джаз ФМ, допълват уредниците.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР