Богата програма с вълшебства, музика, анимация и танци е подготвла

...
Богата програма с вълшебства, музика, анимация и танци е подготвла
Коментари Харесай

Перник посреща Международния ден на детето с богата програма

Богата стратегия с магии, музика, анимация и танци е подготвла община Перник за Деня на детето - 1-ви юни, заяви общинският пресцентър.

Празничният ден за най-малките и тези, които към момента се усещат деца, ще стартира в 10 часа и ще продължи до 14 часа пред Двореца на културата, при неприятно време заниманията ще бъдат в културната институция. Малките поданици на града ще имат опция да гледат детска анимация, да се включат в арт работилница и атракциони. Празнични концерти, незабравими преживявания, както и доста игри, също ще радват дребните момиченца и момченца.

На 1-ви юни ще се организира и ХХII Национален детско - младежки фестивал "Чичо Стоян " в пернишкото село Дивотино на открита сцена пред едноименното читалище, при неприятни условия той също ще се придвижи в залата на постройката. В него ще се изявят на 600 деца и младежи от страната. Гости на събитието ще бъдат бесарабски българи -певци и танцов отбор "Асорти " от село Горна Албота- Тараклийски регион - Република Молдова. Официалното разкриване е в 10:30 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР