Богата програма и интересни събития е подготвила Община Благоевград в

...
Богата програма и интересни събития е подготвила Община Благоевград в
Коментари Харесай

Богата програма и интересни събития в навечерието на първия учебен ден в Благоевград

Богата стратегия и забавни събития е подготвила Община Благоевград в навечерието на първия образователен ден. Програмата стартират на 15 септември от 09:30 часа на площад " Македония “. Първото събитие е Спортна панорама- конгрес, който има за цел да разпространява спорта измежду учениците и подрастващите, както и да ориентира родителите и децата в даден спорт.

Спортното събитие се провежда за седма поредна година от Община Благоевград, спортните клубове на територията на града,  взаимно с Министерството на младежта и спорта. Всички клубове на територията на Благоевград ще имат опция да се презентират, да покажат достиженията си,завоюваните медали, купи и оценки. Целта е клубовете да показват активността си, както и спецификата на спорта. Жители и посетители на Благоевград ще могат да се насладят на пъстра презентация на всички типове спортове, показани от тимовете участници.

Непосредствено след откриването на Спортна гледка, ще стартира и самодейността " Новите  първенци “. На площад " Македония “, от 10:00 часа ще се проведат безвъзмездни уроци по тенис за начинаещи. " Новите първенци “ се провежда от Община Благоевград и Българска федерация по тенис.

В навечерието на първия образователен ден- 16 септември,  на пл. " Македония “ от 19:00 часа, всички дружно ще изпратим лятната почивка с концерт " Ние решаваме “.  На сцената в центъра на града ще излязат звезди като Павел и Венци‘Венц, Михаела Маринова, Дара, Искрата, Ева Пармакова и други. " Ние решаваме “ е Национална стратегия за осъществяване на юношески действия на Министерството на младежта и спорта.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР