БОГАТА наследница беше удавена от съпруга си в плувен басейн,

...
БОГАТА наследница беше удавена от съпруга си в плувен басейн,
Коментари Харесай

Богата наследница беше удавена от съпруга си в плувен басейн, за да може той да осребри състояние от £4 милиона, казва семейството пред съда

БОГАТА наследница беше удавена от брачна половинка си в плувен басейн, с цел да може той да осребри нейното положение от £4 милиона, сподели фамилията й пред съда.

Доналд Макферсън преди този момент беше оневинен за убийството на 47-годишната Пола Лийсън, откакто арбитър подреди на журито да го признае за почтен.

Съпругата му беше открит мъртъв в басейна на отдалечена ваканционна вила в Дания, където двойката е отседнала през юни 2017 година

На идващия ден Макферсън, на 50 години, стартира да превежда огромни суми пари от нейните сметки, с цел да почисти задълженията си.

Той също се причисли към група, наречена Widowed and Young, която той разказа като „ Tinder for Widows “, седмица след гибелта на Паула.

Семейството й в този момент е поискало от арбитър да отсъди Макферсън умъртви наследницата, с цел да му попречи да се облагодетелства от нейното положение от £4,4 милиона.

Преди нейната гибел той е сключил седем „ секрети “ застраховки „ Живот “ на своята „ упоена “ брачна половинка, както стана известно в пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР