Богата, красива, известна, но и с огромно сърце. Това е

...
Богата, красива, известна, но и с огромно сърце. Това е
Коментари Харесай

Освен, Че Е Красива И Талантлива Има И Огромно Сърце! Най-Обичана Певица Подари Приказна Къща На Бременно Бездомно Момиче!

Богата, красива, известна, само че и с голямо сърце. Това е звездата Тейлър Суифт, която преди дни трогна света с следващото си благородно дело. А точно тя купи къща на бездомно бременно момиче, с цел да може то да отгледа умерено своето бебе.

За постъпката на певицата описа самата късметлийка Стефани Уау. Тя разкри истината в обществената мрежа и призна, че цялостен живот няма да може да се отблагодари на Тейлър Суифт за добрината й.

„ Най-накрая се взех решение да опиша какво направи Тейлър за мен. Много хора не знаят, че 8 месеца от бременността си аз бях бездомна. Накратко, апартаментът ни беше конфискуван и изгубихме всичко, а приятелят ми Матю остана без работа “, показа Стефани в интернет.

Тя описа, че от години е огромна фенка на певицата и по тази причина родителката й поикала да я зарадва. Жената потърсила Суифт на концерта й в Манчестър като молбата й била звездата просто да поздрави дъщеря й от сцената, написа разкрития.ком.

Щом разказала историята им обаче, изпълнителката повикала Стефани в гримьорната си. И последвало най-голямото коледно знамение за младата госпожица.

„ Тейлър ми сподели, че ми връща парите от закупения билет. Но в действителност ни оказа помощ да си купим дом и всичко належащо за бебето. Тя ми съобщи, че желае да се веселя на дребното си момиченце, а не да се тормозя “, през сълзи от благополучие споделя Стефани.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР