Богата футболна програма с акцент върху дербита в България и

...
Богата футболна програма с акцент върху дербита в България и
Коментари Харесай

Денят на дербитата: "Барселона" приема "Реал" и още три големи мача в неделя

Богата футболна стратегия с акцент върху дербита в България и Европа предлага неделният ден. Безспорно най-сериозно внимание провокира дуелът " Барселона " - " Реал " (Мадрид). Освен този мач следва дербито на Пловдив сред " Ботев " и " Локомотив ", градският конфликт за Рим - " Лацио " против " Рома ", както и най-големият италиански мач " Интер " - " Ювентус ", прочут като Дерби д`Италия.

Двата огромни испански клуба се изправят един против различен за четвърти път от началото на сезона, като в този момент срещата може да има цената на съвсем сигурна купа, в случай че каталунците завоюват.

" Барселона " приема сегашния първенец в Ла Лига и Шампионска лига, като има преднина от девет точки. При победа отборът на Шави Ернандес ще се откъсне с 12 напред при остващи точно 12 срещи.

Големите противници към този момент играха три пъти през сезона, в първия мач в Ла Лига през есента " Реал ", само че по-късно " Барселона " реализира два триумфа. Каталунците се постановиха през януари в с 3:1, а при започване на март завоюва и в Купата на краля.

Освен идния дуел " Барселона " и " Реал " ще играят още един път на 5 април.

" Класико " стартира в 22 часа и ще бъде излъчен по " Макс Спорт 4 ".

В 17 часа " Ботев " приема на клубната си база в Коматево " Локомотив ". Жълто-черните имат да си връщат за от градския противник през септември. Мачът е по Диема Спорт.

" Ботев " обаче ще разчита на традицията, като няма загуба от " Локомотив " в домакинство от 2019 година

Италианските конфликти също притеглят огромно внимание, макар че в тях няма битка за първата позиция. " Лацио ", който е трети приема " Рома ", заемащ петото място в Серия А. Двата отбора от Рим са в битка за място в Шампионската лига през идващия сезон.

" Интер " и " Ювентус " пък е гаранция за страсти. " Нерадзурите " са втори в таблицата, само че изостават доста от водача " Наполи ". За сметка на това " Ювентус ", който получи и наказване през сезона е седми.

Двата италиански мача са в ефира на " Макс спорт " 3 - дербито на Рим от 19 ч., а " Интер " - " Ювентус " от 21.45 ч.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР