Богат руски регионален законодател е загинал след падане от прозорец

...
Богат руски регионален законодател е загинал след падане от прозорец
Коментари Харесай

Богат руски депутат загина след падане от прозорец в Индия


Богат съветски районен законодател е умрял след рухване от прозорец на третия етаж на хотел в Индия, като полицията проверява дали става въпрос за акцидент или самоубийство, съобщи ДПА, като се базира на вестник " Хиндустан таймс ".

Шестдесет и пет годишният Павел Антов е бил на посещаване в индийския щат Одиша, с цел да отпразнува рождения си ден и умрял откакто паднал от прозореца на стаята си се споделя в известието.

Напоследък редица авторитетни съветски предприемачи умряха при необикновени условия.

Смъртта на Антов, който е натрупал благосъстоянието си в бранша на производството на месо и салами и е бил член на партията " Единна Русия ", която поддържа държавното управление в Кремъл, беше необятно отразена в Русия и Украйна.

 

Украински медии означават, че в обществените мрежи Антов е описал съветската инвазия като терористичен акт, а по-късно е изтрил поста си и е удостоверил лоялността си към президента Владимир Путин.

Регионалният парламент в западната Владимирска област, където той е бил законодател, разгласява съболезнователно обръщение, в което се споделя, че сътрудниците на Антов са шокирани от нещастието и се отбелязва, че предприемачът е бил цялостен с сила и проекти за бъдещето. В посланието се споделя, че Антов е бил един от най-активните меценати на изкуството и културните планове в намиращия се източно от Москва район и се споделя, че загубата му ще се почувства доста тежко.



Три дни преди гибелта на Антов един от тримата души, които го придружавали по време на визитата му в Индия, умрял от сърдечен удар в същия хотел, заяви полицейски контрольор пред индийската осведомителна организация Ей Ен Ай. Той добави, че Антов изпаднал в меланхолия след гибелта на този човек.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР