Богат на минерали, лимонът е един от най-добрите начини за

...
Богат на минерали, лимонът е един от най-добрите начини за
Коментари Харесай

Лимонът ще ви помогне да се детоксикирате след този празничен сезон

Богат на минерали, лимонът е един от най-хубавите способи за филтриране и възобновяване след празничния сезон. Независимо дали се употребява под формата на билков чай, сок или етерично масло, лимонът може да бъде ободрителен съдружник за всеки, който желае да се детоксикира след празнични остатъци.

Плодът даже образува централния съставен елемент на режим за намаляване, прочут като диета за детоксикация с лимон. Малкият жълт цитрус е измежду най-богатите на витамин С плодове (повече от 29 мг на 100 mg).

Този витамин способства за вярното действие на имунната система и оказва помощ за понижаване на умората, заради което е прочут като източник на жизнеспособност.

Но също по този начин е известно, че този плод пречиства тялото и даже се счита, че е потребен в битката с махмурлука. Тези доста добродетели вършат лимона превъзходен съдружник след празничния сезон.

Лимоновата детокс диета за намаляване попада в категорията на нискокалоричните диети. Действа на правилото на понижаване на броя на калориите, признати в тялото, като в същото време се употребява лимонен сок на постоянни шпации.

Следването на тази диета включва включване на лимонен сок в ястията като тип фалшификация. В този режим са неразрешени червени меса, сметана и пържени храни. Тези храни внасят " неприятни мазнини " в тялото и предизвикват наддаването на тегло.

По време на този детокс вашата паница ще бъде извънредно формирана от храни, богати на " положителни мазнини ", като авокадо, яйца и сьомга, и добре познати ни храни като ориз, паста или бобови растения.

Това е режим, който може да се комбинира с извършения, стига диетата да остане уравновесена и да не предизвиква вреди.

Световната здравна организация (СЗО) предлага най-малко 150 до 300 минути аеробна физическа интензивност с умерена активност на седмица (т.е. най-малко половин час на ден).

Експертите предлагат детоксът с лимон да се съблюдава от 15 до 21 дни. Очевидно този способ може да работи друго от един човек на различен. Най-важното е да слушате тялото си и, несъмнено, да се консултирате със здравен експерт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР