Богат мъж, който спечели от лотарията, имаше проблеми, тъй като

...
Богат мъж, който спечели от лотарията, имаше проблеми, тъй като
Коментари Харесай

Победителят от лотарията беше глобен с 8 000 британски лири за блокиране на обществена пешеходна пътека, за да спре кучетата да акат в градината му

Богат мъж, който завоюва от лотарията, имаше проблеми, защото не позволяваше на хора и кучета да се доближават до басейна му.

Марк Скуз завоюва £120 000 със брачната половинка си Уенди в лотарията за пощенски код преди две години и сложи огради и знаци, с цел да попречи на хората да имат достъп до парцела му, само че съветът му сподели предишния май да разреши на хората да употребяват пътеката още веднъж. Той не послуша и трябваше да отиде в съда в Бристол в понеделник.

Сега той би трябвало да заплати санкция от £5000, разноски от £1155,60 и £2000 спомагателни такси за жертвите. Марк сподели, че не е почтено съветът да го даде на съд, като сподели, че е спрял хората да употребяват пътеката единствено тъй като неприятни неща са се случили в къщата му предишното лято. Той приказва за обири и кучета, които вършат неразбория в градината му.

Марк, който живее в Лоуър Мортън покрай Торнбъри, Глостършър, купи къщата си за £1,25 милиона преди три години. Той сподели, че трябвало да блокира пътя, откакто " към седем " се случи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР