Бог ми е свидетел, че винаги съм бил радетел за

...
Бог ми е свидетел, че винаги съм бил радетел за
Коментари Харесай

Каракачанов оставя отворена врата за коалиция за евроизборите

" Бог ми е очевидец, че постоянно съм бил труженик за това да бъде непокътната обединението. Ние продължаваме да бъдем отворени за общо явяване на изборите, само че няма да е съдбовно, в случай че се явим поотделно. Няма да участваме против някой различен в нашата партия, тъй като това не е обикновено ". Това съобщи вицепремиeрът и министър на защитата Красимир Каракачанов при откриването на VII-ия постоянен конгрес на Политическа партия " Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване ".

" Ще забележим дали разсъдъкът ще надделeе, само че би трябвало оптимално добре да си вършим работата, да се подготвим добре за идните избори и с това да покажем, че има опция на досегашния политически модел в битка за проблемите на нацията ", уточни Каракачанов.

Коалицията ОП-ГЕРБ и връзките на Каракачанов с Вътрешна македонска революционна организация са съвършени и няма място за никакви спекулации, безапелационен е вицепремиерът.

Той изясни, че партията излиза пред нови провокации - идните европейски и локални избори. От това по какъв начин ние се държим като държание в изпълнителната власт, хората ще правят оценка нашите качества и благоприятни условия, разясни Каракачанов.

Каракачанов напомни историята на партията и съобщи, че през днешния ден живеем в едно време, в което Вътрешна македонска революционна организация има опцията да прави действителна политика. По думите му макар всички тогавашни " арендатори ", които считали, че патриотите не могат да бъдат обединени, с водача на " Атака " Волен Сидеров са посочили, че могат да вземат участие в изпълнителната власт.

С патриотите успяхме да спрем пакта за миграцията и навлизането на радикалния ислям в България, само че и показахме, че българската войска и Министерство на защитата е нашата упоритост.

В процесите в Европа през последните 50 години има сили, които унищожават обществената еднаквост и християнската полезности. Вътрешна македонска революционна организация не са съгласни да идват едни хора, които считат, че ние сме длъжни да си променим полезностите.

Ние се намираме във война сред две цивилизации - християнската просвета и ислямския коренен свят, съобщи Каракачанов

В последните няколко години самата Европа са пробужда, тъй като естественият европеец вижда, че е значимо да имаш пари, да работиш добре не е задоволително.

България в никакъв случай не е правила взаимни отстъпки с сходни неща, макар опитите да се прокарват през задния вход политиките на бюрократите в Брюксел. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР