„Бог ме спаси от Ковид-19! Чу молитвите ми и ме

...
„Бог ме спаси от Ковид-19! Чу молитвите ми и ме
Коментари Харесай

Тони Стораро: Бог ме спаси от COVID-19! Лекуваха ме с 4 антибиотика

„ Бог ме избави от Ковид-19! Чу молитвите ми и ме избави от подлото заболяване”. Това разкри изпълнителят Тони Стораро.

Хитовият музикант се оказа инфектиран с рисковия вирус. Тони бе диагностициран с Ковид при започване на месеца. След съвсем две седмици в болничното заведение в Шумен Стораро-старши към този момент е изписан. И продължава да се лекува в дома си.

„ Вече съм по-добре. Изписаха ме. Сега ще бъда под карантина 10-ина дни. Ще употребявам това време, с цел да си върна силите “, разкри музикантът.

Стораро има подозрения къде е пипнал Ковид. Човека-глас допуска, че се е заразил или до момента в който пее на женитба, или на присъединяване в Слънчев бряг.

,,Не послушах околните си. Те ми споделяха да не се прегръщам и целувам с всеки. Ама аз си знам моето. Бях на една женитба. На нея се прегръщах с всички. Лепяха ми пари по челото. Няколко дни преди да усетя, че нещо не съм добре, пях в Слънчев бряг. Докато бях на сцената, започнах да се потя щедро. Сигурно тениската ми тежеше един кг. Бях вир вода. А климатикът зад мен духаше хубавичко. На идната заран се почувствах зле. Премерих си температурата. Беше 37 и половина. Звъннах на лекаря си, който е в София. Каза ми да не се безпокоя. Сигурно съм пипнал някой летен грип. Обясни ми какво да си купя от аптеката и да си умря ден-два ", довери още Стораро.

Въпреки медикаментите, които приема, положението на Тони не се усъвършенства в идващите дни. Чувства се изтощен. Има лека кашлица, а температyрата му не спада. Решава да отиде да си снима белите дробове в родния си Шумен.

„ Не знам по какъв начин ми пристигна мислено да го направя. Не споделих на никого - нито на жена ми, нито на децата. Запалих колата и отидох. Докато се кача до рентгена, се задъхах. Едвам стигнах. Беше ми доста зле. Премериха ми температурата. Апаратът сподели 38 и половина. Лекарят, който ме снима, е един от най-възрастните, само че и от най-хубавите в Шумен. Когато видя положението на белите ми дробове, сподели: „ Мале, мале ". Много се изплаших от думите му. Кръвното ми скочи рядко. Пулсът ми се форсира, стигна до 130 удара в минута. Лекарят ми показа, че имам тежка пневмония и би трябвало да остана да се церя в болница. Лекуваха ме с четири антибиотика, толкоз зле бях “, описа Стораро-старши.

Чрез „ България Днес " Човека-глас направи зов към всички, които имат подозрения, че са заболели от Ковид. „ Хора, не подценявайте вируса. Много е рисков. Ако няколко дни имате температура, кашлица и се чувствате отпаднали, отидете да си извършите тест и фотография на дробовете. В първите шест-седем дни Ковид е в трахеите. След това потегля към белия дроб. Ако се хване първоначално, се прекарва в пъти по-леко ", споделя Стораро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР