Бог изпълнява всички наши мечти и всичко, което получаваш, е

...
Бог изпълнява всички наши мечти и всичко, което получаваш, е
Коментари Харесай

Помислете преди да пожелавате

 помислете преди да пожелавате

Бог извършва всички наши фантазии и всичко, което получаваш, е осъществяване на твоите лични стремежи. Не би трябвало да обвиняваш никого: ти самичък си го изискал, самичък си го измолил.

И запомнете – това е едно от най-опасните неща на света: каквото си пожелаеш, всичко да се сбъдва.

Помислете преди да пожелавате нещо! Най-вероятно, желанието ще се извърши и ще пострадате.

Ето какво се случва с богатия: той е бил безпаричен, след това си е поискал благосъстояние – и в този момент към този момент е изпълнено. Сега той е трагичен, в този момент той се вайка и плаче и приказва: „ Целият ми живот мина в трупане на безполезни движимости и аз съм трагичен “. Но такова е било неговото предпочитание.

Ако вие желаете познания, то ще бъде изпълнено: главата ви ще стане голяма библиотека, с голям брой трудове. Но след това ще плачете и ще викате: „ Само думи, думи и думи – и нищо значително. И прекарах в това целия си живот! “

Нека желанията ви бъдат осъзнати, тъй като всички фантазии рано или късно се сбъдват. Невинаги незабавно, опашката за изпълнено предпочитание е много дълга, такива стремежи нямате единствено вие, тъй че най-често би трябвало да се чака.

Понякога фантазиите се сбъдват едвам в идващия живот, само че всяко предпочитание безусловно се извършва. И това е доста рисков закон.

Така че преди да пожелавате, помислете! Преди да помолите, помислете! Помнете, че всяка фантазия наложително се сбъдва – само че няма ли да си платите за нея?

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР