„Бог да прости тези хора, които загинаха, и вчера, и

...
„Бог да прости тези хора, които загинаха, и вчера, и
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: Русия купува нашия страх

„ Бог да елементарни тези хора, които починаха, и през вчерашния ден, и оня ден, и в тези 4 месеца в Украйна. Невинни жертви обаче сме и ние тук, не поради друго, а болести ужасяващата съветска валута, с която купуват нашия боязън. С тази валута в продължение на години през държавното управление, сякаш европейско на ГЕРБ, беше купувана българската стопанска система.

Знаете най-голямата рафинерия, знаете за тръбата, за която платихме 3 млрд, да не изпадаме в детайлности. Чрез тази валута-страх от години ни учат на неверна история.
Аз, когато бях дребен, и вие, когато сте били дребни, с тази валута-страх продължава Руската федерация да трансформира и нас в почтени жертви. “ Това съобщи специалистът по реклама и публицист Радослав Бимбалов.

„ Вчера, тъкмо когато се случи този ужасяващ терористичен акт, съветското посолство в България си разрешава да пуска акция, с която набира средства, забележете, за специфичната интервенция в Украйна. Това е безсрамие, към което ние като страна не подхващаме безусловно нищо.

И ще приключа с зов към всички фенове. Хора, събудете се. Трети март не е денят на Освобождението. Освобождението, тук в главите ви, не се е случило. Моля ви, замислете се какво се случва в Украйна и какво може да ни се случи на нас “, сподели още Радослав Бимбалов по Нова телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР