Бог чува нашите молитви. И това е удивително! Когато се

...
Бог чува нашите молитви. И това е удивително! Когато се
Коментари Харесай

7 неща, които се случват с хората, когато се молят

 ръце-държат-свещ

Бог чува нашите молебствия. И това е изумително! Когато се обръщаме към Него посредством молитва, ние сме способни да променим личния си живот. Винаги получавате отговор на молитвата. Без значение защо или кого се молите. Важно е това, че се обръщате към Бога.

Времето като че ли стопира

Молитвата има удивителната дарба да забавя хода на времето. Когато наподобява, че са се натрупали прекалено много паники и проблеми, се помолете – кажете това, за което се притеснявате. Това постоянно оказва помощ.

Доближавате се до Създателя

Молитвата е вашата директна връзка с Бога. Разговаряйки с Него, вие се доближавате до Него, ставате по-одухотворен човек, ориста се отваря към вас.

Помагате на другите

Искрената молитва за хора, които са ви скъпи, не остава без отговор. Нека околните ви знаят, че се молите за тях – това е удостоверение за вашата обич към тях. И към Бог.

Избавяте се от вашето задължение

Молитвата облекчава душата, дава опция да се освободите от възприятието на виновност, изключително в случай че знаете, че Бог обича всички свои деца, без значение от всичко.

Общувате с душите на умрелите

По време на молитва влизате в диалог с тези, които са напуснали този свят – със светци, близки, родственици. Те могат да оказват помощ молбите ви да се осъществен.

Прославяте Бога

Молитвата е акт на поклонение пред Бога. В молитвата Го възхвалявате за всичко което е направил и което ще направи за вас. Всичко, което ви чака – положително или неприятно – ще ви донесе единствено изгода.

Пречиствате се от греховете

Вашето откровено разкайване твори чудеса – Бог е подготвен да ви елементарни всички грехове. Важното е към този момент да не се връщате към неверния живот.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР