Боецът на UFC в полусредна категория Диего Санчес твърди, че

...
Боецът на UFC в полусредна категория Диего Санчес твърди, че
Коментари Харесай

ММА легенда: Видях НЛО, което ме следеше

Боецът на UFC в полусредна категория Диего Санчес твърди, че видял НЛО. 38-годишния американец, който живее в Албакърки споделя, че такива гледки са постоянно събитие в родното му място.

Кошмара разкри, че работил по неговата сила, което може да значи, че правил йога, а малко по-късно видял НЛО, което съгласно него го следи. Той даже се обадил на своята щерка, която също го видяла. Ето какво написа Санчес:

" Днес е отворен мощен енергиен портал. Ако в миналото е имало нощ за свързване със Вселената, то довечера е нощта. Цял ден чествам и се свързвам. Работих по моята сила на двора, а НЛО полетя право към мен. Обадих се на моята щерка и тя го видя. Такива гледки са постоянно събитие в Албакърки. Това нещо беше обвързвано тази нощ и беше явно, че ме следи. Винаги съм бил друг от позиция на духовността и моя разум. Защо си мислите, че нещо се е трансформирало? Все още говорите, че имам хронична травматична енцефалопатия поради многото поети удари в главата. През последните две години стигнах нови върхове на връзка и тирада. "

Диего е с връх 30-13 в ММА и тази година направи две борби. В началото на годината той победи Перейра с дисквалификация, а в края на септември загуби от Матюс с решение. В предишното Джордж Сен Пиер също е приказвал за това, че видял НЛО и отнесе много насмешки по тази тематика.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР