БОЕЦ даде и Севделина Арнаудова (Pi ar Sevi Boiko) на

...
БОЕЦ даде и Севделина Арнаудова (Pi ar Sevi Boiko) на
Коментари Харесай

БОЕЦ даде и Севделина Арнаудова на прокуратурата

" БОЕЦ " даде и Севделина Арнаудова (Pi ar Sevi Boiko) на прокуратурата поради “Божков-БорисовГейт “, оповестяват от гражданско съдружие " БОЕЦ ".

" Сигналът е подаден на 08 юни 2020 година - по следствие на Атанас Чобанов за добити парцели от нея за над 1 400 000 лева, както и поради изказванията на Васил Божков, че посредством Арнаудова е плащал големи суми рекет и подкупи на Бойко Борисов ", осведомят те. " Досега прокуратурата не ни е уведомила за резултата от инспекцията, затова тя още не е завършила ", показват още.

" От оповестените екранни фотоси на телефона на Гешев от четвъртък излиза наяве, че той си " чати " и поддържа контакт със Севделина Арнаудова, която в тази ситуация се явява и разследвано от прокуратурата лице! Това е тежък спор на ползи и Гешев дължи пояснение за връзките си с Арнаудова и за дейностите на прокуратурата по сигнала против нея ", безапелационни са от сгражданското съдружие.

" Ще питаме Висш съдебен съвет. Вместо да проверява корумпетата — Гешев си гука с тях по телефона, и то в Народното събрание! ", приключват от гражданското съдружие.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР