Боен кораб на Кралския флот е проследил две руски подводници

...
Боен кораб на Кралския флот е проследил две руски подводници
Коментари Харесай

Британският кралски флот следи 2 руски подводници в Северно море

Боен транспортен съд на Кралския флот е наблюдавал две съветски подводници в Северно море , оповестява БиБиСи.

Британският ловджия на подводници HMS Portland следи корабите от Северния флот на Русия, откакто изплуват настрана, северозападно от Берген, Норвегия .

Военноморските сили споделиха, че са наблюдавали подводниците, до момента в който са плавали под вода на юг около норвежкото крайбрежие от Арктика .

Това се случва, до момента в който въоръжените сили на Обединеното кралство не престават да образоват украинския боен личен състав.

HMS Portland заяви за придвижването на съветската подводница с крилати ракети " Северодвинск " и атакуващата подводница " Вепр " от клас " Акула " в петък.

Фрегатата вид 23 на военноморските сили и нейният профилиран хеликоптер " Мерлин " са оборудвани с авангардни сонари, датчици и торпеда за интервенции по търсене на подводници .
 В Северния Атлантик стартира обучение на НАТО
В Северния Атлантик стартира обучение на НАТО

Девет военни кораба и подводници на Алианса дойдоха в Рейкявик

Един от новите далечни морски патрулни самолети на RAF, P8 Poseidon, също работи в тясно съдействие с HMS Portland за " лов и следене " на подводниците, сподели представител на Военноморски сили.

Министерството на защитата нормално не разяснява обществено съответни учения за лов на подводници и това се случва, когато моряците от Кралския флот образоват личния състав на украинския флот да ръководи два минни ловца от клас " Сандаун " , които ще бъдат продадени на Украйна.

Обучението се обезпечава от 1000 чиновници на Обединеното кралство за новобранци доброволци за да бъдат готови за борба на фронтовата линия.

Въведени в Кралския флот в края на 80-те години, ловците на мини от клас " Сандаун " се специализират в намирането и неутрализирането на мини в дълбоки води .

Министърът на въоръжените сили на Обединеното кралство Джеймс Хипи и заместник-министърът на защитата на Украйна Володимир Хаврилов са посетили бойците и моряците , които се образоват на тях в Шотландия , оповестиха от министерството на защитата.

" Интензивността, с която упражняват украинските бойци и моряци, е впечатляваща. Те работят концентрирано като войски, които знаят, че ще се бият във война единствено след няколко къси седмици . "
 Британското МО: Русия употребява ПВО-системи за наземни офанзиви заради дефицит
Британското МО: Русия употребява ПВО-системи за наземни офанзиви заради дефицит

Те са рискови за елементарни здания, само че не и за укрепени конструкции
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР