Boeing призна, че самолетният софтуер 737 MAX съдържа друг бъг,

...
Boeing призна, че самолетният софтуер 737 MAX съдържа друг бъг,
Коментари Харесай

Boeing е открил друг бъг в софтуера 737 MAX

Boeing призна, че самолетният програмен продукт 737 MAX съдържа различен бъг, който не е обвързван с проблематичната система MCAS.
" Ние сполучливо прилагаме софтуерна актуализация, която ще предотврати произшествия в бъдеще ", гласи известието от " Боинг ", представено от вестник " Файненшъл таймс ".

``
реклама

Компанията назова казуса " относително дребен ". Двама източници, осведомени с хода на следствието, обаче показаха мнение за The Washington Post, че това е сериозен въпрос за сигурността.
По-рано Boeing разгласява прелиминарен отчет за резултатите от следствието на самолетната злополука в Етиопия. В него се показва, че 737 MAX е имал неверен входен ъгъл на датчика за офанзива, който е задействал функционалността на MCAS (система за увеличение на маневрените характеристики), съобщи РИА Новости.

Самолетът на Boeing 737 MAX 8 Ethiopian Airlines, пренасящ 157 души, се разруши покрай етиопския град Дебре-Цайт сутринта на 10 март. Граждани от 35 страни починаха. Според генералния шеф на превозвача, преди нещастието, водачите се оплакват от проблеми с " контрола на полета ".

Това е втората злополука с самолети MAX 8 за пет месеца: през октомври предходната година индонезийският Lion Air лайнер се разруши. Убити са 189 души.
След нещастието някои страни, по-специално Съединени американски щати, Канада, Китай, Австрия, Франция, Италия и Швейцария, Грузия, Мексико, Индия, Япония, а също и Русия, не разрешиха полетите на този модел.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР