Boeing отчете изненадваща загуба от 3,3 млрд. долара за третото

...
Boeing отчете изненадваща загуба от 3,3 млрд. долара за третото
Коментари Харесай

Боинг отчете загуба от 3,3 милиарда долара

Boeing регистрира изненадваща загуба от 3,3 милиарда $ за третото тримесечие заради повишените разноски по няколко отбранителни стратегии.

Авиационният колос регистрира четирипроцентно нарастване на приходите до 16 милиарда $, което също не дава отговор на прогнозите на анализаторите.

От друга страна, Boeing удостовери, че е на път да реализира позитивен свободен паричен поток през 2022 година, съобщи Трибюн

Компанията означи редица контракти за защита с закрепени цени, които са били наранени от възходящи разноски, в това число KC-46, аероплан за зареждане с гориво във въздуха и стратегически военнотранспортен аероплан.

Boeing съобщи, че разноските нарастват и по други неуточнени стратегии в региона на защитата.

Загубите по тези планове са „ провокирани от по-високи планирани разноски за произвеждане и верига за доставки, както и от механически провокации ", съобщи основният изпълнителен шеф Дейв Калхун в писмо до чиновниците.

Почти всяка промишленост се оправя с необятни провокации, свързани с веригата за доставки, инфлацията, труда и макроикономиката - и ние сигурно не сме по-различни. Ние сме реалисти за средата, пред която сме изправени и подхващаме всеобхватни дейности. "

Калхун приключи писмото си, като съобщи, че " преобръщането на обстановката лишава време ", и добави: " Имаме още работа за извършване - само че съм убеден в нашия екип и в дейностите, които подхващаме за бъдещето. "

Трудностите в отбранителната стратегия на Boeing се появиха в миг, когато компанията означи скок на приходите в подразделението си за търговски самолети след възобновяването на доставките на 787 Dreamliner и увеличението на доставките на 737 MAX.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР