Boeing и Turkish Technic Inc., компанията, отговаряща за поддръжката, поправката

...
Boeing и Turkish Technic Inc., компанията, отговаряща за поддръжката, поправката
Коментари Харесай

Boeing и Turkish Technic сключиха споразумение по програмата Global Fleet Care

Boeing и Turkish Technic Inc., компанията, отговаряща за поддръжката, поправката и цялостния ремонт (MRO) на Turkish Airlines, подписаха съглашение за снабдяване на услуги по интернационалната стратегия Global Fleet Care. Така Turkish Technic към този момент е стратегически снабдител на Boeing що се отнася до така наречен „ линейна поддръжка “, тежки поддръжки на самолетите и обслужване и корекция на съставни елементи. Допълнително, двете компании ще си сътрудничат в образованието и узаконяването на техници от разнообразни елементи на света.

„ Ние предоставяме богата гама от MRO услуги в над 50 интернационалните места за линейна поддръжка, като разполагаме и с към този момент съществуващите ни базови уреди за поддръжка в Истанбул и Анкара. От 29 октомври 2018 година още повече услуги, в допълнение към тези, които към този момент предлагаме, ще бъдат налични за нашите клиенти посредством индустриалната ни база на новото летище в Истанбул. Радваме се да обявим такова удивително съдействие с Boeing, което доста способства и прибавя стойност към активността ни в новата база. Чрез това съглашение операторите на Boeing ще могат да се убедят в международното равнище и високото качество на услугите, които предлагаме, “ съобщи Ахмет Караман, Генерален управител на Turkish Technic Inc.

Миналата година Boeing и турското държавно управление оповестиха началото на самодейността Boeing Turkey National Aerospace Initiative, която поддържа растежа на турската авиокосмическа промишленост по отношение на задачите, част от листата Vision 2023, който бе особено създаден за 100-годишнината от основаването на Република Турция. Инициативата обрисува стратегическа рамка, която сплотява вложенията и стратегиите на Boeing с турското държавно управление, Turkish Airlines, авиокосмически компании и снабдители в региона на инженерните науки и проучвания.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР