Боби Рийд, който днес навърши 26 години, донесе първа победа

...
Боби Рийд, който днес навърши 26 години, донесе първа победа
Коментари Харесай

Рожденик донесе на Кардиф първа победа за годината

Боби Рийд, който през днешния ден навърши 26 години, донесе първа победа за годината за Кардиф. Той означи двете попадения, а отборът на Нийл Уорнък завоюва с 2:0 против Борнемут и глътна глътка въздух в битката за оцеляване. Отборът от Уелс към момента е в зоната на изпадащите, само че изостава на две точки от три тима пред него.

Това бе първият домашен дуел на Кардиф след изгубването на Емилиано Сала и срещата бе изпълнена с страсти и послания към него. Няма изясненост за положението на аржентинския нападател, който е рекордна покупка на клуба, откакто самолетът, с който пътува, изчезна на 21 януари.

Още в петата минута Рийд откри резултата от дузпа, отсъдена за игра с ръка. В идващите минути Борнемут имаше преимущество, а изключително дейни бяха новите попълнения Доминик Соланке и Натаниел Клайн. Малко преди да измине половин час игра Андрю Сърман насочи страховит удар от границата на наказателното поле, само че топката се удари в гредата.

Cardiff City pay tribute to Emiliano Sala at game against Bournemouth – video https://t.co/e0pbQK6Y2k
— The Guardian (@guardian) February 2, 2019
Второто полувреме стартира с нов гол на Кардиф. Само 13 секунди след началото Рийд получи топката от Гунарсон, заобиколи вратаря и прати топката в мрежата. Втората част играта по-често бе накъсвана, а гостите рядко стигаха до рискови положения. 10 минути преди края Аке имаше късмет да понижи, само че стреля неопределено. Кардиф се дръпна по-назад, само че съумя да резервира преднината си и да стигне до скъпи три точки. КАРДИФ - БОРНЕМУТ 2:0 1:0 - Рийд (5)
2:0 - Рийд (46)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА
КЛАСИРАНЕ

ПРОГРАМАТА НА КАРДИФ
ПРОГРАМАТА НА БОРНЕМУТ Премиър лийг 25 кръг, събота 2 февруари  Кардиф Сити 2:0краен резулат  Борнемут
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР