Боби Михайлов става на 60. Това си е повод за

...
Боби Михайлов става на 60. Това си е повод за
Коментари Харесай

Бомба: Невиждан купон за юбилея на Боби Михайлов, но Христо Стоичков не е желан там!

Боби Михайлов става на 60. Това си е мотив за сериозен празник и несъмнено, фамилията към този момент приготвя всичко до най-малкия подробност. С организацията се е заело някогашното златно момиче и половинка на рожденика - Мария Петрова, която редом с останалото, не стопира да се поти и съблюдава диети, с цел да се покаже в топ форма.

Тържеството на Михайлов ще е в безценен ресторант, а гостите към стотина. На почетната маса, несъмнено, ще бъдат синът му Ники Михайлов с обичаната Николета Лозанова и дребната Никол Божинова. Дъщерята Бисера с мъжът й също ще са там, само че не е ясно дали другата дъщеря Елинор ще смогне да се прибере от Америка.

Самият Боби Михайлов ще избере диджея или посетител изпълнителите на празненството, само че от дълго време знаем по какъв начин се кефеше и денсеше на Преслава, тъй че не е невероятно да е поканена и тя.

Скандалното обаче е, че твърдо нежелателен на празника е огромният Ицо. Христо Стоичков няма да получи покана, както и Любо Пенев, а и Петър Хубчев. Причината е ясна - имат спорове около БФС от години и са в смразени връзки.

Поканени от Михайлов са Данчо Лечков и Емо Костадинов, а Наско Сираков е под много огромна питанка.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР