Боби Михайлов е шеф на Българския футболен съюз. Това очевидно

...
Боби Михайлов е шеф на Българския футболен съюз. Това очевидно
Коментари Харесай

Да поздравим Боби, шейхът на българския футбол, за интелекта и скромността му!

Боби Михайлов е началник на Българския футболен съюз. Това явно е най-висшата служба в света, тъй като си разрешава неща, които нито президенти, шейхове и холивудски звезди не си разрешават.
След триумфа на националния ни тим по футбол в понеделник, когато със самочувствие падна единствено с 2:3 от международната мощ Косово, Боби се качи на държавния джип, чакащ го на пистата вътре в стадиона. Там даже кола за спешна помощ не се позволява, само че Боби е национално благосъстояние.

Веднага в мрежата кисели и невъзпитани видове се нахвърлиха на футболната икона Свети Боби. Бил мутра, криел се от публицистите и почитателите. Не отговарял и на въпроса: Защо откогато е началник, към този момент 15 години, футболът удари дъното? Ще се съгласите, че това е незаслужено, черна злоба някаква. Боби освен дава всичко от себе си, само че даде и незаместим (никой не смее да го замени) вратар на националния в лицето на сина му Ники. Никито даже хвана две топки на косоварите, което достижение няма да остане неусетно от мениджърите на ФК „ Цирк дьо Солей “.

Пишат още, че нито един от притежателите на Ман сити, да вземем за пример, не е паркирал пред ложите на Етиха̀д Стейдиъм. И в Пари Сен Жермен не помнели подобен случай, нито в Реал и Барселона. Не го е правил и никой от ръководителите на УЕФА и ФИФА. А съветския президент Путин на международното предишното лято в Русия слизаше от лимузината пред стадиона. Но къде ще се мерят всички тези хорица с нашия Боби!

Крайно време е възгласът „ Бъл-га-ри, ю-на-ци! “ да бъде префасониране за приложимост в само число. А може просто: Бо-би, Бо-би! - споделя всичко…

Тук може да видите видеоти с Боби Михайлов

Фрог нюз

П.П. Злите езици приказват, че данъчните, прокуратурата и КПКОНПИ щели да ревизират финансите на Футболния съюз. „ Злите езици “ явно са доста надалеч от истината. Във футболния съюз една партия, отдадена на правата и свободите, споделя какво да се случва и до момента в който е по този начин – инспекции няма да има.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР