Боби Михайлов е доста години в управлението, и днес той

...
Боби Михайлов е доста години в управлението, и днес той
Коментари Харесай

Валентин Михов: Боби Михайлов днес ще каже всичко, там където трябва, да си поеме отговорността

Боби Михайлов е много години в ръководството, и през днешния ден той ще каже всичко, там където би трябвало, да си поеме отговорността. Не приказвам в отбрана на президента на БФС.

 

Това сподели някогашният президент на БФС и БПФЛ Валентин Михов в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

 

" Михайлов има много опит, много е лобирал за българския футбол. Да се научим в България веднъж да кажем: " това е положително, това не е положително, дай да надградим положителното ". Хвала на сърбите, шовинисти. Да си обичаме България е най-хубавото нещо ", съобщи Михов.


Той изрази възмущението си от депутатите, които приканиха Борислав Михайлов на чуване в Народното събрание предходната седмица във връзка митингите против БФС.

" Голям смях. Аз тези депутати не съм ги видял да бъдат толкоз дейни в Народното събрание. Те не са ходили някои на стадион. Прави са единствено в това, че се снимат единствено с първенците ", означи Валентин Михов.

 

" Аз желая да видя тактика, щаб на някой, в случай че желае да се конкурира, да видя с кой ще работи. Нещо да сме видяли до момента? Имаше някои спортисти, които отхвърлиха да играят в националния тим, това не е ли показателно какъв брой си обичат страната. В цяла Европа се играе футбол, а ние отлагаме мачове, тъй като нямаме тактика да си създадем игрища. За 30 години народна власт не направихме едно стадионче. В Сърбия Вучич откри три стадиона оня ден ", уточни Михов.


" Лигата би трябвало да си управлява шампионата, там са президентите на клубовете. БФС да има тактика в страната, строителството на стадионите, детско-юношеския футбол, националния тим ", предложи Валентин Михов.

 

Той изрази мнение, че е оптимист за бъдещето на националния тим.

" С последните резултати на националния тим по футбол сме на прав път. Искам да поздравя Илиан Илиев с това, което направиха момчетата ", сподели още някогашният президент на БФС и БПФЛ.

 

На въпроса дали би се кандидатирал за президент на БФС, той съобщи: " Много хора ми споделят, за какво не опиташ. Не към момента, ще помисля ", приключи Михов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР