Боби и Нина от Смени жената, които станаха популярни като

...
Боби и Нина от Смени жената, които станаха популярни като
Коментари Харесай

Пиленцата от Монако отново се разделиха

Боби и Нина от " Смени дамата ", които станаха известни като " Пиленцата от Монако ", не престават да провокират вниманието в обществените мрежи - и най-много подигравките на потребителите, написа Шоу Блиц.

Последната изцепка на Нина - да се прибира у нас с трен и рейс, до момента в който изяснява наляво и надясно в какъв разкош живее, мазета рибата. Не единствено тази истина обаче, изплува на бял свят, а и една много по-сериозна.

Оказва се, че Боби и Нина са се разделили, а повода е повече от любопитна и беше показана от meme и персонален чат.



" Тя към този момент си откри някой, който да я вози, не остана сама ", написа Боби, обвинявайки към този момент някогашната си половинка с репликата " тя се дъни ".

Въпросните сторита, за които Боби написа, най-вероятно са същите, на които Нина се вози в някакъв автомобил, а изяснява, че фамилният се занимава с транспорти. Освен това, Боби Манекена се оказа и състезател, който към този момент има очи и за други дами.



Любопитна детайлност е, че " Пиленцата от Монако " не се разделят за първи път. Преди време отново хвърлиха бомбата, като по-късно стана ясно, че повода е била тематиката за техни наследници. Нина желала деца, а Боби към момента се дърпал. По-късно, когато Нина разгласи, че двамата са се събрали, изясни, че още лятото на 2022 година двамата ще стартират да работят по тематиката, като не изключи и сюжет " ин витро ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР