Боби Джийн Картър, сестрата на Арън и Ник Картър от

...
Боби Джийн Картър, сестрата на Арън и Ник Картър от
Коментари Харесай

Нова трагедия в семейството на Ник от Backstreet Boys!

Боби Джийн Картър, сестрата на Арън и Ник Картър от момчешката група Backstreet Boys, загуби живота си едвам на 41 години, пишат американски медии и разкриват детайлности за трагичната й гибел. 

От офиса на шерифа на Хилсбъро оповестяват, че Боби Джийн е открита в мъртва в банята на дома й във Флорида. 

„ На 23 декември 2023 година избавителни екипи на окръг Хилсбъро дойдоха в дом, намиращ се в Тампа и откриха жена, която по-късно беше разпозната като Боби Джийн Картър “, се споделя в изказването на шерифа. 

„ Тя беше неотложно превозена до болница „ Свети Джоузеф “ в Тампа, където беше оповестена за мъртва от болничния медицински личен състав в 8:02 сутринта “, прибавят от шерифската работа. 

Власите оповестиха още, че Боби Джийн Картър е изтърпяла присъда за владеене на кокаин и се е намирала в изпитателен период. Според нейния съквартирант обаче, тя не е употребявала никакви опиати, откакто е била освободена от пандиза. 

„ В стаята или банята на госпожа Картър не бяха открити никакви опиати ”, удостоверяват проверяващите. Те са останали с 8-годишната щерка на Боби Джин, до момента в който нейните близки дойдат от Орландо.   

Миналия юни Картър беше арестувана за кражба и владеене на неразрешено вещество. 

Към този миг представители на фамилията отхвърлят коментар. 

На 5 ноември предходната година братът на Боби Джин - Арън беше открит мъртъв във ваната в дома си в Ланкастър, Калифорния. По-късно правосъден доктор от Лос Анджелис оповести, че гибелта на музеканта е настъпила след удавяне и приложимост на дифлуороетан и алпразолам. Дифлуороетанът, прочут у нас като ксанакс, е лекарство употребявано за лекуване на тревога и под паника разстройства под формата на спрей. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР